+36 30 694 7751 csillagszikra9@gmail.com

„20 SZENT OLAJ RITUÁLÉ”

Régóta éreztem, hogy szeretnék gyógyítást végezni a fizikai testen. Az általam választott terület a hát és a gerinc vonala lett, kiegészítve a talppal. Két szakember segítségével kidolgoztunk egy módszert, amelyet összekapcsoltam a szent olajokkal. 

 A hát a félelem, szabadságvesztés és a szívbeli sérelmek, valamint elfojtások helye. A talp tartalmazza a gerinc lenyomatát és a továbblépés helye. A gyengéd érintések sorozata sejtszinten indítja be a gyógyulási folyamatot, mivel a fizikai érintést vizualizációval és légzéssel egészítem ki.

Így született a rituálé, amely a hétköznapokban megjeleníti a lélekemelő szertartást, amit otthon 28 napig az olajjal saját Magad is folytathatsz.  A 20 olajhoz kapcsolódik egy-egy mandala, melynek kiválasztásával indul a szeánsz.

Számomra ez egy MEGÚJULÁS, bízom benne, hogy Számodra is egy MEGÚJULÁS LESZ!

TÖRTÉNET

A gyógyítás háttere: A myrrhophor egy ősi és titkos nőcsoport, akik szent olajjal dolgoztak. A hagyomány az „égi orvoslásból” nőtt ki, amelyet az ókori Egyiptom templomaiban gyakoroltak. A mennyei gyógyászat a betegségeknek és az őket gyógyító gyógymódok közötti rituális kapcsolaton alapult. Összetett, de erőteljes gyógymód volt. A Myrrhophor-ok gyógyító munkája az volt, hogy útba igazítsák az embereket a valódi léleknek a feltárására, és meggyógyítsák a lélekben levő sebeket, amelyeket nem csak ebben az életben, hanem az előző életekben is okoztak események. Képesek voltak az embereket segíteni az életre (születéskor) és végigkísérni az elmúláskor (a közeledő halálhoz). Mindehhez olajokat használtak, amelyek sajátos tulajdonságokkal rendelkeznek, és évezredek óta használják az isteni kapcsolathoz. Elsődleges a munka során a szív és a lélek bölcsességével való találkozás. Ez az alapja mindannak, amit megtanulunk és megértünk a lélekkel való munka során. A szent olajok összekapcsolnak minket az isteni energiával.

/Forrás: Felicity Warner Sacred Oil/

Szakrális olaj szeánsz (60’ perc)

Hangtál tisztítást követően, a választott mandala alapján választott szakrális olajjal finom érintéses HÁT-kezelés.

 Inspiráló és intenzív aromaolajjal finom érintéses TALP-kezelés, ami segít új utakra lépni.

A szeánszot beszélgetés zárja.

Vezetett meditáció szakrális olajjal (45 perc)

 Rövid bevezető hangfürdő

A mandala alapján választott olajjal, vezetett légzés és meditáció

Záró hangok (gong,koshi)