+36 30 694 7751 csillagszikra9@gmail.com

Hangterápia

A tibeti hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész testünkre: mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből van, kiválóan továbbítja a hanghullámokat, ezért minden sejtünk masszázst kap, a hangtálak, által közvetített rezgések hangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai tervrajzunk eredeti minőségét.

A hangtálakban számtalan lehetőség rejlik. Erősödik az immunrendszer, a koncentrálóképesség, a kreativitás. A kezelés segít megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíti a szervezet öngyógyító képességét. Segít lelki problémák feloldásában, elengedésben.

Miben segít a hangmasszázs?

Amikor egészségesek vagyunk, akkor mindannyian sok energiával rendelkezünk és energiai rendszerünk egyenletesen működik. Az energiaharmónia hozza az egyensúlyt, az egészséget és vitalitást, az érzelmi stabilitást a mentális világossággal.

A mindennapokban azonban a sok inger következtében, környezetünk káros rezgései, a külvilágra behatásaira való hagyatkozás, a kihívásoknak való megfelelés, a rohanás, kapkodás és türelmetlenség, a határidők betartása, a negatív gondolataink és a félelmek miatt egyre több stressz ér minket, és kevés idő jut önmagunkra.

A belső világunkkal való találkozás örömet és erőt, önbizalmat ad. Segít abban saját utunkat járva bátran hozzunk döntéseket, összhangban a sorsunkkal.

A nem kezelt negatív stressz energia blokkokat okoz szervezetünkben, kimerültnek érezzük magunkat, diszharmónia jelentkezik, az immunrendszer gyengül.

A hangmasszázs segít, hogy az ember megszabaduljon a stressztől, a gondoktól és a félelmektől és csak a jelenben legyen.

A “Hallás” mint érzékelés összeköttetésben áll az agyunk érzelmi központjával a limbikus rendszerrel, ezért a hangok érzelmi reakciókat váltanak ki.

Éber tudatállapotban, azaz Béta állapotban a figyelem a külvilágra irányul. A hangmasszázs következtében egy nyugodt, alváshoz hasonló állapotba kerülünk, ez az Alfa állapot, ahol kimutathatóan megváltoznak az agyáramok, ami EEG-vel kimutatható. Az Alfa hullám, mint egy hajó a hullámon, lehetővé teszi, hogy tudatos elmédből elmozduljunk, elemző elme mellett beléphessünk a tudatalattiba.

A Théta hullám alatt a test alszik, de az elme éber. Ez azért fontos, mert ha magas Béta szinten élünk, akkor a test lesz az elme. A Thetában új áramkörök jönnek létre az agyban, és lehetőség van azon szokások változtatására, melyek az örök stressz állapotba visznek.

A felhangokban gazdag tálakkal történő kezelés, egyfajta stimulálás, melynek hatására endorfin kibocsátása történik, vagyis a lelkiállapot megváltozik és csillapodik a fájdalom.

“Ebből a ciklusból való kilépés nemcsak az egészségünk szempontjából fontos, hanem a változás szükséges eleme is. Amikor Béta-ban vagyunk, túlélünk és annyira megszállottan gondolkodunk azon, ami éppen történt (az ismerős múlt) és ami történhet (a kiszámítható jövő), hogy nem élhetünk a jelen pillanatban. Amint a valóság kvantummodelljéből tudjuk, a jelen pillanat a teremtés ideje, ahol a lehetőség fennáll.”

(dr. Joe Dispenza)

HANGTÁLAK

A terápiában használt hangtálakat ősi elixír alapján 7- 12 fém ötvözetéből Nepálban készítik, majd vizsgálják, s ellátják az ACAMA védjeggyel. A fémösszetétel hatással van a rezgés minőségére. Formájuk kerek, aranyszínű, falvastagságuk, súlyuk eltérő.

5 kovács 32 munkaórát dolgozik egy tál elkészítésén. A hagyomány szerint a felhasznált fémek a kozmikus harmónia megteremtését szolgálják, így az egyes bolygókkal hozzák kapcsolatba.

Arany = Nap, Ezüst = Hold, Higany = Merkúr, Réz = Vénusz, Vas = Mars, Cink = Jupiter, Ólom = Szaturnusz.

HANGMASSZÁZS TÍPUSOK

Egyéni hangmasszázs

A terápia beszélgetéssel indul, hogy megismerjem vendégem milyen céllal érkezett. Ismertetem a kezelés menetét, melynek időtartama 40 perc. A hangmasszázs után átbeszéljük a tapasztalatainkat.

Hangmasszázs áldott állapotban

Áldott állapotban 8. héttől javasolt a hangmasszázs. Lehet egy általános kezelés vagy kapcsolatfelvétel a magzattal.

MEGÚJULÁS

3 alkalomból álló kezeléssorozat, a hangmasszázs alatt  15 perc vezetett meditáció történik, amely abban segít, hogy a problémából kivezessen és megújuljon azaz életterület, amely nem ad teljes elégedettséget.

Páros hangmasszázs

A terápia segít krízisekben, segít újrakezdésben és egyéb párkapcsolati problémák esetén. Anya- gyermek, testvérek vagy barátok esetén is ajánlom.

Csoportos hangfürdő

Jógaórákon, tréningeken, családi vagy baráti találkozón és céges rendezvényeken.

Ajándékutalány csoportos vagy egyéni hangterápiára

Születésnapra, karácsonyra, bármilyen ünnepre. Családnak vagy barátoknak. Elektronikus formában is.