+36 30 694 7751 csillagszikra9@gmail.com

Előzőélet regresszió

„A regresszió az egyik leghatékonyabb eszközünk életfeladataink, életleckéink megtanulásában. A korábban leélt életeinkkel való összekapcsolódásaink küzdelmek, örömök, érzelmi hullámok és különféle történetek közepette tapasztaljuk meg önmagunkat.”

(Mira Kelley: Túl előző életeken)

 

 

Sokáig gondolkodtam, hogy milyen össszefoglalót írjak. Arra jöttem rá, hogy számomra ez a terápia kézenfekvő és természetes, több könyvet is olvastam a témában és én magam is részt vettem utaztatáson, mégis tabunak érzem, főleg itt Magyarországon, holott nagyon nehéz élethelyzetekben, amikor nem találunk kiutat, ez az egyik legkézenfekvőbb.

Most miért aktuális és fontos ez a terápia?

Jelen időszakban azért segít, mert a kor, amiben élünk, félelemre épül,  aki fél, azt irányítani lehet.

 A félelem visszafogja a kreatívitást és az önkifejezést, önmegvalósítást és önfeledtséget. Minden félelem és pánik, a halálfélelemre vezethető vissza és aki visszautazik, vagy ránéz egy „másik” életére, annak a halálhoz való viszonya megváltozik. A félelem a szeretet ellentéte, a félelem korlátozza a szabadságot, a tudatos döntést és megnyomorítja a Benned lévő teret, amiből teremted az Életedet.

Az utazás érzelmi blokkokat old fel vagy nehéz élethelyzetekben ad más szemszögből rálátást helyzetünkre.

A terápia után önmagunkban megváltozik végérvényesen valami.

A visszavezetés alatt nem a helyszín, az évszámok vagy az utazó személye a fontos, hanem az, hogy milyen történetbe vetíti ki a vendég azon a problémáit, amelyekkel közvetlen módon nem tud szembesülni vagy akadályozza személyisége kiteljesítésében.

A regresszió során mindig van egy életesemény vagy egy döntés, amely jelenlegi életünkben is fontos kérdés. Amikor visszatekintünk és meglátjuk, hogy korábban hogyan kezeltünk egy adott problémát, vagy mi az oka a mostani szorongásunknak, a változás lehetősége már megjelenik és ha változtatunk, valódi felszabadulást hoz el.

A visszavezetés témája, maga a születés is lehet, mely által a születés körülményeivel és érzéseivel szembesülünk, valamint a minket fogadó szülők lelkiállapotával.

A terápia során kézzelfoghatóvá válnak olyan események vagy lelki folyamatok, amelyek a belső világgal való tényleges kapcsolatot erősítik és feltárják az ismeretlent.

 

 

Az utazás bejelentkezéséhez előzetes konzultációra van szükség e-mailben vagy telefonon.

Az utazáshoz a jelentkező életkora ajánlottan 27 év felett.