+36 30 694 7751 csillagszikra9@gmail.com

Történetem

A website létrehozása nem volt könnyű számomra, tőlem mindig is távol állt, hogy nyilvánosság előtt szerepeljek vagy reklámot készítsek, hirdessek. Mivel jelenlegi leszületésem feladatai között ez szerepel, nem tudtam kikerülni ennek megvalósítását.

 

Személyes történetemet azért osztom meg, mert a könyvekben, előadásokon és filmekben engem mindig is az egyéni életút érdekelt. Ezért is szenvedélyem a tanácsadás 15 éve, mert a vendégemmel való találkozás, illetve életének és problémáinak feltárása rendkívül izgalmas. Létrejön egy kapcsolódás és az együtt töltött idő alatt az aktuális problémára együtt megpróbálunk választ találni.

Van, aki úgy érkezik hozzám, hogy ő választ terápiát, van, aki nem tudja, mi az, ami segíthet és én segítek neki a választásban.

A bizalom, a változtatásra való akarat és elszántság erőssége határozza meg, mennyire lesz mély és átalakító a terápia. Amennyiben valódi irányváltozás jön létre a hozzám forduló életében, megélése mindkettőnk számára nagyon erőteljes, felszabadító és tanulságos.

Abban hiszek, hogy ha az emberekben egyénenként belső átalakulás történik, és ez megmutatkozik a hozzállásában, megnyilvánulásában, akkor ennek a hulláma más emberekben is változást indít el.

A Külkereskedelmi Főiskola elvégzését követően az első munkahelyemen, azt vettem észre, hogy munka közben mindig odajön valamelyik munkatársam az asztalomhoz és a magánéletének kérdéseiről beszélgetünk.

Később, pénzügyi vonalon helyezkedtem el, kiemelt szerepet töltött be az emberekkel való kapcsolattartás és az együttműködés, ezért nagyon szerettem a munkámat. Nagyon sok cégvezetővel találkoztam, s volt szerencsém betekinteni abban, hogy ők hogyan élik meg mindennapjaikat, mit jelent több ember életét irányítani és felelősséget vállalni értük. Szerettem a munkámat, nagy mennyiségű feladatot kellett elvégezni, és precízen megoldani a felmerülő problémákat, de soha nem véget érő mókuskerékbe kerültem. Azt vettem észre, reggel sötétben megyek munkába, este is sötétben érek haza, és alig látom a világot, a Napot, a természetet. Munkám az életemmé vált, noha az emberekkel való kapcsolattartás napi szinten rengeteg élményt adott, azonban az ismétlődő kötelező feladatok miatt úgy éreztem, hogy egyre inkább robottá válok.

2003-ban ciszták lettek a mellemben és később a petefészkemben egy endometriózist fedeztek fel. Mellgyulladásom megszűnt az első kristálygyógyászati kezelésre, majd újra jelentkezett fél évvel később. Elkezdtem terápiákra járni, kutattam az okokokat és épp bachvirágterápiás kezelésre várakoztam, amikor rájöttem abban az egyszerű, fehér, üres rendelőben, hogy ez az, amit én is csinálni szeretnék. Emberekkel beszélgetni, segíteni nekik, hogy jobban érezzék magukat és megtalálják a választ kérdéseikre, problémáikra, hogy meggyógyuljanak és teljesebbnek érezhessék magukat. (Spirituális érdeklődésem 14-15 éves korom körül kezdődött, akkor megkaptam első számmisztikai könyvemet és ebben az időben kezdett el érdekelni az asztrológia is.) A terápiák során rájöttem, a valódi terapeuta hivatásként éli meg munkáját, s ez a hivatástudat mélyen megérintett. Ekkor értettem meg, a munka és a hivatás közötti különbséget.

2004 tavaszán egy kisebb baleset már elgondolkodtatott, hogy változtatnom kell az életem irányán. Az egyik ebéd közben éppen panaszkodtam a munkahelyi feszültségekre, amikor az ételes tálcákat tartó gurulós fémszekrénynek váratlanul kitört a lába, és körülbelül 7-8 méter távolságból az egyik pohár felém repülő szilánkja felhasította a combomat, az ott dolgozók teljes döbbenetére, hiszen egyrészt senki nem sérült meg, másrészt a távolság nagy volt.

Felismertem a problémát, hogy nem úgy élek, ahogy szeretnék és elgondolkodtam, de nem láttam kiutat, hogyan változtathatnék, nem tudtam elképzelni, hogy máshol dolgozzak. Azonban azt eldöntöttem, hogy hazafelé szinte mindig valamelyik hídon megyek át, látni akarom a Dunát és a csodálatos panorámát, hogy töltekezzek a látványból. Visszanézve tudom, hogy ezek az apró változtatások milyen fontosak, akkor még ez nem volt tudatos. Egyszer az Erzsébet-hídon állva ráébredtem, hogy csak én indíthatom el a változásokat az életemben.

2-3 hónap múlva újra baleset ért, telefonon panaszkodtam egy barátomnak a munkahelyemről, az általam vélt igazságtalanságokról. A lakásban található a galériáról lefelé indulva beleakadt a lábam a takaróba és leröpültem. Szerencsére csak elrepedt a bal karom alsó része. Egy hét szabadságot hozott a sérülés, élveztem a tavaszt és felszabadultam, s ekkor már tudtam, hogy nincs mire várni, mi több nincs időm várakozni. A mellcisztáim mindeközben teljesen felszívódtak.

2005 őszén elkezdtem egy 2 éves önismereti képzést. 2006 májusában eljuthattam Tibetbe, ami felejthetetlen, egyben meghatározó élmény volt. Visszatérve elhatároztam, hogy nem tudom folytatni a korábbi életemet, felmondok a munkahelyem és tanácsadásba kezdek. 2007-ben kaptam meg a képesítésemet és végre elkezdhettem tevékenységemet.

2008-ban folytattam tanulmányaimat, Bach-virágterapeuta lettem. A hangtálak iránt érzett vonzódásom abban teljesedett ki, hogy Peter Hess hangmasszázs képzésen vettem, részt 2009-ben. (Az endometriózisom megmaradt, nem engedtem a műtétet, mivel gyermeket szerettem volna és a nőgyógyász meglepetésére 2009-ben megfogant,  2010-ben egészséges gyermeket hoztam világra. 2014-ben végül műtéti úton került eltávolításra a petefészekcisztám.)

Az elvégzett tanfolyamok és az itt szerzett ismeretek egymásra épültek és a terápiás munkám tapasztalatai vittek tovább. A fel nem oldható problémák miatt kezdtem el a regressziós visszavezetést. Az illóolajak hatását megismerve 2 szakember segítségével kidolgoztam és bevezettem az illóolajos rituálékat, ami a mandalákkal együtt háromszintű terápia, vagyis a szellemi, a lelki és a fizikai síkot is érinti.

A legfőbb célom, hogy aki hozzám érkezik, rátaláljon arra, hogy mi az, ami által megélheti és kiteljesítheti Önmagát. Ebben a folyamatban vagyok kísérője és támogatója vendégeimnek.

Megújulni és kiszakadni a hétköznapok ismétlődésből, ennek szemlétében várok Mindenkit szeretettel!