+36 30 694 7751 csillagszikra9@gmail.com

HANGTERÁPIA

A tibeti hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész testünkre: mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből van, kiválóan továbbítja a hanghullámokat, ezért minden sejtünk masszázst kap, a hangtálak, által közvetített rezgések hangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai tervrajzunk eredeti minőségét.

A hangtálakban számtalan lehetőség rejlik. Erősödik az immunrendszer, a koncentrálóképesség, a kreativitás. A kezelés segít megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíti a szervezet öngyógyító képességét. Segít lelki problémák feloldásában, elengedésben.

Miben segít a hangmasszázs?

Amikor egészségesek vagyunk, akkor mindannyian sok energiával rendelkezünk és energiai rendszerünk egyenletesen működik. Az energiaharmónia hozza az egyensúlyt, az egészséget és vitalitást, az érzelmi stabilitást a mentális világossággal.

A mindennapokban azonban a sok inger következtében, környezetünk káros rezgései, a külvilágra behatásaira való hagyatkozás, a kihívásoknak való megfelelés, a rohanás, kapkodás és türelmetlenség, a határidők betartása, a negatív gondolataink és a félelmek miatt egyre több stressz ér minket, és kevés idő jut önmagunkra.

A belső világunkkal való találkozás örömet és erőt, önbizalmat ad. Segít abban saját utunkat járva bátran hozzunk döntéseket, összhangban a sorsunkkal.

„Ebből a ciklusból való kilépés nemcsak az egészségünk szempontjából fontos, hanem a változás szükséges eleme is. Amikor Béta-ban vagyunk, túlélünk és annyira megszállottan gondolkodunk azon, ami éppen történt (az ismerős múlt) és mi történhet (a kiszámítható jövő), hogy nem élhetünk a jelen pillanatban. Amint a valóság kvantummodelljéből tudjuk, a jelen pillanat a teremtés ideje, ahol a lehetőség fennáll.” (dr. Joe Dispenza)

A nem kezelt negatív stressz energia blokkokat okoz szervezetünkben, kimerültnek érezzük magunkat, diszharmónia jelentkezik, az immunrendszer gyengül.

A hangmasszázs segít, hogy az ember megszabaduljon a stressztől, a gondoktól és a félelmektől és csak a jelenben legyen.

A „Hallás” mint érzékelés összeköttetésben áll az agyunk érzelmi központjával a limbikus rendszerrel, ezért a hangok érzelmi reakciókat váltanak ki.

Éber tudatállapotban, azaz Béta állapotban a figyelem a külvilágra irányul. A hangmasszázs következtében egy nyugodt, alvásos hasonló állapotba kerülünk, ez az Alfa állapotba, ahol kimutathatóan megváltoznak az agyáramok, ami EEG-vel kimutatható. Az Alfa hullám, mint egy hajó a hullámon, lehetővé teszi, hogy tudatos elmédből elmozdulj, elemző elméd mellett elmélkedj tudatalattidba.

A Théta hullám alatt a test alszik, de az elme éber. Ez azért fontos, mert ha magas Béta szinten élsz, akkor a tested lett az elme. A Thetában új áramkörök jönnek létre  az agyban, és megváltoztathatod azokat a szokásokat, amelyek örök stressz állapotba vittek.

A felhangokban gazdag tálakkal történő kezelés, egyfajta stimulálás, melynek hatására endorfinok kibocsátása történik, vagyis a lelkiállapot megváltozik és csillapodik a fájdalom.

HANGTÁLAK

A terápiában használt hangtálakat ősi elixír alapján 7- 12 fém ötvözetéből Nepálban készítik, majd vizsgálják, s ellátják az ACAMA védjeggyel. A fémösszetétel hatással van a rezgés minőségére. Formájuk kerek, aranyszínű, falvastagságuk, súlyuk eltérő.

5 kovács 32 munkaórát dolgozik egy tál elkészítésén. A hagyomány szerint a felhasznált fémek a kozmikus harmónia megteremtését szolgálják, így az egyes bolygókkal hozzák kapcsolatba.

Arany = Nap, Ezüst = Hold, Higany = Merkúr, Réz = Vénusz, Vas = Mars, Cink = Jupiter, Ólom = Szaturnusz.

Hangtál kezelés párban.

A terápia segít krízisekben, segít újrakezésben és egyéb párkapcsolati problémák esetén. Anya- gyermek, testvérek vagy barátok esetén is ajánlom.

Ajándékutalány csoportos hangfürdőre vagy egyéni hangmasszázsra

Születésnapra, karácsonyra, bármilyen ünnepre. Családnak vagy barátoknak.

Elektronikus formában is.

Csoportos hangfürdő

Jógaórákon, tréningeken, családi vagy baráti találkozón és céges rendezvényeken.

Hangtál kezelés párban.

A terápia segít krízisekben, segít újrakezésben és egyéb párkapcsolati problémák esetén. Anya- gyermek, testvérek vagy barátok esetén is ajánlom.

Ajándékutalány csoportos hangfürdőre vagy egyéni hangmasszázsra

Születésnapra, karácsonyra, bármilyen ünnepre. Családnak vagy barátoknak.

Elektronikus formában is.

Csoportos hangfürdő

Jógaórákon, tréningeken, családi vagy baráti találkozón és céges rendezvényeken.